V.l.n.r. Hero, Harley, Hunk, Happy, Honey en Holly.

Hero, kater, rood/wit, geadopteerd

Dit dappere ondernemende mannetje is erg sociaal, zowel naar de andere katten als naar mensen. Hij is dol op aandacht en graag bij je in de buurt. Verder houdt hij van een dikke knuffel en hij speelt het liefst met zijn broertje Harley of met papa Diégo

Stamboom: https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1311777;2:1186693&g=4&p=sib&o=ajgrep

Update 23 augustus:

Hero is een enorme knuffelbeer! Als wij even geen tijd voor hem hebben laat hij zich graag knuffelen door zijn moeder of door zijn oma Alexia. Met zijn vader en zijn broers speelt hij graag maar ook al is hij nog zo druk met spelen: voor een knuffel maakt hij altijd tijd!

Harley, kater, red tabby with white, geadopteerd

Harley is zoals zin naam al doet vermoeden razendsnel :) gelukkig is hij ook heel gezellig en komt hij regelmatig een knuffel halen. Als hij tijd heeft tenminste want spelen is ook héél leuk!

Harley gaat bij zijn broer Giorgio wonen bij Maikel en Anneli

Hunk, kater, Neva Masquerade red point with white, geadopteerd

Hunk is de meest zelfstandige jongen van het nest, hij gaat lekker zijn eigen gang en doet precies waar hij zin in heeft. Dat is onder andere lekker veel eten en dat is te zien aan zijn formaat, hij is de grootste van het stel. Hij komt niet zo vaak om een knuffel vragen, maar is wel blij als je hem er één geeft! Dan spint hij er lekker op los! Hunk is ook een erg slimme kat en we denken dat hij erg groot zal uitgroeien.

Stamboom: https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1311777;2:1186693&g=4&p=sib&o=ajgrep

Update 23 augustus:

Hunk is inderdaad erg groot voor zijn leeftijd! Nu met 12 weken al twee kilo(!!!)  Maar het is vooral een heerlijke gemakkelijke  lieve en stoere kater. De omschrijving van hierboven, gemaakt toen hij zes weken was klopt nog precies :) Echt een topper deze jongen!

Happy, kater, cream with white, geadopteerd

Happy is genoemd naar de lieve en vrolijke dwerg uit sneeuwitje, maarrrrr een dwerg is hij bepaald niet! Hij is bijna net zo groot als zijn broer Hunk, en dat is heel flink! Bovendien is Happy een ongelofelijke schat van een kater! Hij houdt erg van een knuffel, spint al zodra hij je hand voelt, en hij is erg zachtaardig. Waar de anderen nogal fanatiek brokjes uit je hand kunnen happen is Happy altijd voorzichtig en doet je nooit pijn. Happy houdt erg van gezelligheid en is graag bij je in de buurt

Stamboom: https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1311777;2:1186693&g=4&p=sib&o=ajgrep

Update 23 augustus: Deze intens lieve, zachtaardige jongen is altijd gezellig. Hij geniet van alles wat hij doet, spelen, slapen en knuffelen. Hij kan heel hard spinnen en is een ware schoonheid met zijn amberkleurige ogen en champagnekleurige vacht!

Honey, poesje, blue tortie with white, blijft in de Cattery

Onze Honey is een superlief zachtaardig knuffelpoesje, we hopen dat ze mag uitgroeien tot een grote sterke poes zodat ze haar moeder kan opvolgen bij ons in de Cattery

Holly, poesje, black torbie with white, blijft in de Cattery

Omdat beide ouders, Tinkerbell en Diego gecastreerd worden en mogen gaan genieten van hun pensioen, mag ook Holly bij ons blijven. Holly is een pittig en zelfstandig poesje die als een vis in het water is in onze groep. We zijn benieuwd hoe ze uit zal groeien!