Alweer vijf weken oud! vlnr: Moos, Isabella en Indy

I nest, de kittens van Alexia en Jamie

Isabella en Indy

Hier zijn onze kittens van 2018: Indy, Isabella, Ivar, Iwan en Igor.

Het derde nest van Alexia en het eerste van onze jonge kater Jamie!

De kittens doen het geweldig en het zijn ontzettende knuffels! Indy is blue smoke, Isabella blue point en de jongens blue tabby point.

Stamboom: https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1355255;2:1254511&g=4&p=sib&o=ajgrep

Het verhaal van kleine Indy

We hebben een heel avontuur beleefd met het kleine blue tabby smoke kitten van Alexia. We  noemen dit geweldige en bijzonder meisje Indy, naar haar legendarische grootmoeder. Vorige week bleek dat haar staart bij de geboorte bekneld is geweest in de navelstreng en te lang zonder bloed heeft gezeten. een groot deel van haar staart was niet te redden en nu zal ze het met een kort staartje moeten doen. Gelukkig kunnen katten daar heel goed en gezond oud mee worden en de kleine meid doet het fantastisch! Ondanks alles wat ze meemaakt groeit en stoeit ze gewoon lekker met de anderen mee dus we zijn trots op haar! De mensen die haar gereserveerd hadden zien er nu vanaf want zij willen een kat met staart dus blijft Indy voorlopig gewoon bij ons en kunnen wij zelf van haar genieten! Wat een lieve kleine knuffel en een dappere vechter ook nog! Hieronder een mooi filmpje van onze kleine heldin!

Video van Indy

Kleine Indy drie weken oud

mini knuffelkatertje

De katertjes van Alexia (hier drie weken oud) krijgen al een een prachtige blue tabby point en kunnen al heerlijk knuffelen